Ik word vrachtwagen chauffeur.nl

Werkgevers

Kandidaat-vrachtwagenchauffeurs ontmoeten

 

Regelmatig organiseert Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) een banenmarkt. Dat doen we tijdens onze ikwordvrachtwagenchauffeur-Instapdagen. We nodigen je van harte uit jouw bedrijf daar te presenteren.

Onze banenmarkt is een unieke mogelijkheid om toekomstige vrachtwagenchauffeurs te ontmoeten. Verzeker je daarom van een stand.

 

Claim je plaats op de banenmarkt

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen voor bedrijven is beperkt. Kijk waar we binnenkort onze Instapdagen organiseren en meld jouw bedrijf gratis aan. We nemen dan contact met je op en bespreken de organisatorische zaken met je. Of laat je informeren over de ikwordvrachtwagenchauffeur-Instapdag in jouw regio.

 

 

 

Vrachtwagenchauffeurs werven? Check onze tips!

 

STL heeft een handige toolkit voor het werven en selecteren van (toekomstige) vrachtwagenchauffeurs. Onze tips en adviezen helpen je de juiste doelgroep aan te spreken met een overtuigende personeelsadvertentie of wervingscampagne, online én offline.

 Zoek je vrachtwagenchauffeurs, planners, of logistiek medewerkers? Welke aanpak kies je om ze te vinden en te overtuigen? En hoe richt je de selectieprocedure in? Maak daarvoor kosteloos gebruik van onze wervingstoolkit!

 

 

 

 

Extra aandacht voor jouw open dag

 

Ondersteunende promotie nodig voor je open dag? Kondig je event dan aan via de website van STL! We bieden je ons drukbezochte platform gratis aan, zodat je precies de doelgroep kunt benaderen die jij over de vloer wilt hebben.

Laat je gegevens en de informatie over jouw open dag achter. Dan zetten wij alles online. Er geldt maar één voorwaarde voor deze service: jouw bedrijf moet SOOB afdragen.

 

Veel succes met je open dag!

 

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met STL: 088-2596106 of mobiliteit@stlwerkt.nl. We helpen je graag verder.