Ik word vrachtwagen chauffeur.nl

Werkgevers

Kandidaat-vrachtwagenchauffeurs ontmoeten

 

Aanmelden bedrijven voor Banenmarkt

In de 2e helft van 2022 organiseert Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) weer enkele Banenmarkten. Ook bij jou in de regio! Dat doen we tijdens onze ikwordvrachtwagenchauffeur-Instapdagen. We nodigen je van harte uit jouw bedrijf daar te presenteren.

Onze Banenmarkten zijn een unieke gelegenheid om toekomstige vrachtwagenchauffeurs te ontmoeten en personeel te werven. Aanmelden kan nu al. Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meld je aan voor een plek op de Banenmarkt!

De interesse voor een stand op de Banenmarkt is groot. Je aanmelding is daarom nog geen bevestiging. Na je aanmelding nemen wij contact op om je te informeren over onze Instapdagen.

Klik op de button hieronder en je ziet meteen waar we de komende events organiseren.

 

 

Vrachtwagenchauffeurs werven? Check onze tips!

 

STL heeft een handige toolkit voor het werven en selecteren van (toekomstige) vrachtwagenchauffeurs. Onze tips en adviezen helpen je de juiste doelgroep aan te spreken met een overtuigende personeelsadvertentie of wervingscampagne, online én offline.

 Zoek je vrachtwagenchauffeurs, planners, of logistiek medewerkers? Welke aanpak kies je om ze te vinden en te overtuigen? En hoe richt je de selectieprocedure in? Maak daarvoor kosteloos gebruik van onze wervingstoolkit!

 

 

 

 

Extra aandacht voor jouw open dag

 

Ondersteunende promotie nodig voor je open dag? Kondig je event dan aan via de website van STL! We bieden je ons drukbezochte platform gratis aan, zodat je precies de doelgroep kunt benaderen die jij over de vloer wilt hebben.

Laat je gegevens en de informatie over jouw open dag achter. Dan zetten wij alles online. Er geldt maar één voorwaarde voor deze service: jouw bedrijf moet SOOB afdragen.

 

Veel succes met je open dag!

 

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met STL: 088-2596106 of mobiliteit@stlwerkt.nl. We helpen je graag verder.