In verband met de maatregelingen rondom de coronacrisis zullen al onze ikwordvrachtwagenchauffeur-events telefonisch zijn.
Ik word vrachtwagen chauffeur.nl

Events

Check hier wanneer een ‘ikwordvrachtwagenchauffeur’-event in jouw regio wordt georganiseerd.

 

Op het aanmeldformulier kun je aangeven voor welk ‘ikwordvrachtwagenchauffeur’-event jij je wilt aanmelden. Hou je agenda dus bij de hand.

 

Vanwege het coronavirus zullen alle ‘ikwordvrachtwagenchauffeur’-events in de komende periode telefonisch zijn.

 

Wil je zien hoe een informatieavond eruit ziet? Bekijk dan hier de video.

Donderdag 18 juni 2020, online, regio Hoofddorp/Amsterdam - VOL

Dit evenement is vol. Je kunt je niet meer aanmelden
===========================================

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, wordt deze informatiebijeenkomst voor deelnemers uit de regio Amsterdam online gedaan.  Je hoeft niet naar een locatie te reizen.

Als je wilt doen wat je leuk vindt, maak er dan werk van. Ga voor een opleiding als vrachtwagenchauffeur met baangarantie!

Deze online-bijeenkomst wordt begeleid door de adviseurs van ons Mobiliteitscentrum. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles wat je moet weten over het project ikwordvrachtwagenchauffeur.nl, de sector transport en logistiek, de selectie en de opleiding.

 

 

Dinsdag 7 juli 2020, online, regio Ridderkerk

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, wordt deze informatiebijeenkomst voor deelnemers uit de regio Ridderkerk online gedaan.  Je hoeft niet naar een locatie te reizen.

Als je wilt doen wat je leuk vindt, maak er dan werk van. Ga voor een opleiding als vrachtwagenchauffeur met baangarantie!

Deze online-bijeenkomst wordt begeleidt door de adviseurs van ons Mobiliteitscentrum. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je alles wat je moet weten over het project ikwordvrachtwagenchauffeur.nl, de sector transport en logistiek, de selectie en de opleiding.

Op het aanmeldformulier kun je aangeven welk ‘ikwordvrachtwagenchauffeur-event’ je wilt bezoeken. Hou je agenda dus bij de hand.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je aan voor het ikwordvrachtwagenchauffeur event bij jou in de buurt!

Aanmelden